maanantai 6. lokakuuta 2014

Elämänmuutoksia

Syntisen pitkä tauko, elämänmuutokset ovat ihan vieneet mukanaan! Tämän neidin elämässä on ollut muutoksia kerrakseen, jolloin siis blogikin jäänyt vähemmälle. Aiheita blogiin olisi vaikka loppu vuodeksi! 

Kaikki muutokset tulleet vielä kaikki kovin nopeasti. Niin nopeasti, että nämä sai tiivistettyä ystävilleni yhteen facebook- päivitykseen: 

"Phew! Get married, check. Get new job, check. Get new home and city, check. And all these within one week. Maybe finally some sleeping in the airplane. Honeymoon!

Häät, muutto toiselle paikkakunnalle, uusi työpaikka sekä ihana seikkailu roadtripaten New Yorkista San Franciscoon! 

Aikaisemmin olen ollut vähän huono käsittelemään positiivisiakin elämänmuutoksia. Vaikka olisi kuinka innoissaan niin jotenkin isoista muutoksista, niin jossakin vaiheessa itselle on aina iskenyt se fiilis takaraivoon, että hei, mitä mä menin tekemään! Lisäksi vielä hieman sentimentaalisena luonteena myös jotenkin sitä myös jää haikeaksi ja kaipaamaan vanhaa. Ei siksi, että pelkäisi uutta, eikä siksi että vanha olisi ollut jotenkin turvallisempaa. Vaan siksi, että aina olen osannut kovasti arvostaa sitä mitä minulla on ollut ja olen laittanut siihen koko sydämeni. Tästä tulee ehkä se sivuefekti, että siitä on myös vaikea päästää irti. Ehkä sitä siis tuli muutama kyynel vieräytettyä poskelle. 

..Näin mä sen ainakin haluan ajatella! (: 

Ehkä tässä myös alkaa hieman tuntumaan viimeisen 1,5 vuoden kiire. Kokopäiväisen työn, juoksun, kuntosalin sekä gradun kirjoittamisen yhdistäminen alkaa viemään veronsa. 

Mutta. Onneksi nämä fiilikset eivät kestä kuin sen pienen hetken ja sitten saa olla innoissaan ja iloinen siitä, että elämä menee eteenpäin, saa kokea uusia asioita ja avartaa omaa elämäänsä ja asennettaan. Uuteen kaupunkiin tutustminen on ollut ihanaa (tästä lisää myöhemmin), uudessa työpaikassa on jo nyt parissa kuukaudessa oppinut paljon uutta hyödyllistä sekä ehkä tämä rouvaelämäkin maistuu! (; 

Pienen oman kriisin jälkeen siis oikeastaan olen tullut siihen tulokseen, että elämänmuutokset ihmisen elämässä ei ole ollenkaan huono juttu. Ne vahvistavat, vaikuttavat asenteeseen ja avartavat. Pitää myös olla rohkeutta tehdä isoja päätöksiä. Ei elämässä tule myös paikalla pysymällä välttämättä yhtään niin superkivoja juttuja! Pitää uskaltaa heittäytyä. Ja luottaa itseensä että kaikesta selviää vaikka päätökset eivät osoittautuisikaan niin superhyviksi. 

Myöhemmin kirjoittelen tarkemmin häistä, Roadtripistä Jenkeissä, uudesta kotikaupungista jne.! .. Ja olen saanut vähän tartuttua kirjaankin välillä ,joten näitäkin tiedossa!

Pysykää kanavalla! (; 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti