torstai 10. huhtikuuta 2014

Alkuvuoden kuulumiset kuvina!

Kuten olen tässä ehkä vähän liikaakin sanonut niin tässä elämäntilanteessa lukeminen on harvinaista luksusta ja blogi on jäänyt vähän hiljaiseloon, joten tässä alkuvuotta kuvina! 

Kameran kanssa on tullut pyörittyä ja olen yrittänyt opetella sitä käyttämään! Lisäksi aurinkoista kevättä on kiva kuvailla! 


On ollut myös ihania auringonlaskuja, tätä kuvaa ei ole itseasiassa edes muokattu, värit onnistuivat muutenkin kivasti! Häävalmisteluja unohtamattakaan! Kutsut saatiin postiin tällä viikolla ja useammalta on tullut ihasteluja erityisesti sisälle tulostettujen "korttien" ansiosta. Itse yritin lisäksi miettiä käytännöllisestä näkökulmasta näitä! 
Kävin myös sovittelemassa vihkisormuskandidaatteja. Itselläni oli ehkä jonkinlainen visio ja olisin halunnut melko uniikkia, mutta niinhän siinä kävi, että joku vain sopi siihen sormeen ja siitä tuli vaan se fiilis! 


Häistä puheenollen, urheiluja unohtamatta! 
Nyt kun on ihanan keväistä niin olen vähän vaihtanut urheiluviikkoni aikataulua. Olen ottanut mukaan aamulenkit. Kolme kertaa viikossa siis reilu puolen tunnin aamulenkki, juosten siis. Ensin ajattelin että tää on ihan hullua, mutta siis kuudelta herääminen ja 6.20 lenkille lähteminen on aidosti todella virkistävää ja piristävää. Jaksan tämän jälkeen päivän töissäkin todella hyvillä energioilla! Illalla kyllä väsyttää melkoisesti. (-; Ruokavalioitahan en hirveästi mitään noudata, mutta olen yrittänyt tässä kevään korvalla vähän enemmän painottaa salaatteja ja jättää niitä naposteluja pois. Onhan tässä vielä melkoisesti matkaa, mutta toisaalta, tässä on myös aikaa. Olen todennut että vatsaa saa parempaan kuosiin, mutta jenkkikset eivät lähde sitten millään. Itse en kuitenkaan ole valmis vetämään rasvaprosenttia ruokavaliolla ihan älyttömästi alaspäin. Muoto sieltä pikkuhiljaa tulee lihaksiin. Hidashan tämä prosessi on kun teen tällaisella enemmän elämäntapaohjelmalla enkä ottamalla mitään älyttömiä ohjelmistoon, mitä en pystyisi täysipäiväisen työn ja opiskelun ohella tekemään myös tulevaisuudessa. Teen hyvillä fiiliksillä ja pääsääntönä se hyvä olo! Suosittelen niitä aamulenkkejä tähän! 

Mutta tämä lyhyesti, kaikista voisi varmasti turinoida vaikka kuinka! 2 kommenttia:

  1. Kiva teksti, vähän erilaisempi kuin aikaisemmin! Ja kuvia, tykkään! Kutsut on upeet!

    - E ;)

    VastaaPoista