perjantai 14. kesäkuuta 2013

This is NOT a fashion blog.. but..


..but there's anyway few nice things. (; 

Elikkäs tässä joitakin pieniä turhuuksia alkukesältä.. 
Muodistahan en tiedä oikein mitään, yleensä käsiini päätyy asioita, jotka sopivat omaan makuun!


Oon kaivannut joitakin korollisia kesäkenkiä, kaappi kun lähinnä on täynnä ballerinoja ja muita matalia avokkaita.Brandosilta ostin noi Hilfigerin kiilakorkoavokkaat. Sain vielä aika edullisesti. Ovat myös erittäin hyvät jalkaan vaikka ovatkin melko korkeat. 

Itse olen aina panostanut meikkeihin. Halvat meikit eivät oikeasti levity nätisti ja pysy freeseinä koko päivää. Lancomen ripsarit on ihan mun lemppareita! Ostin tällä kertaa Doll Eyes ripsarin, sai samaan hintaan lahjapakkauksessa, silmänympärysvoide vaikuttaa myös erittäin hyvältä! 


Ehkä ihanin löytö ikinä! En ole ennen vielä ollut kirjautunut Huuto.nettiin, mutta tämän vuoksi sekin piti tehdä! Olen jo jonkin aikaa yrittänyt metsästää Burberryn hiuspantaa, niitä ei myydä oikein missään Suomessa ja uutena ne maksavat aika siirappia. Tää on ollut jo nyt ihan vakiokäytössä. Itsellä on pitkät hiukset, joita en jaksa koskaan laittaa, joten tämä tulee myös tarpeeseen! 

Joskus sitä miettii miksi ihminen on niin materialisti ja uudet asiat saavat niin onnelliseksi. Yliopistolla törmää paljon ihmisiin, jotka melkein syyllistävät ihmisiä liiallisesta materialismista, mutta itse en usko hetkeäkään etteikö kapitalismi olisi vienyt viimeisimmätkin ihmiset jo jossakin määrin mennessään jo aikapäiviä sitten. Kaikkea ei tarvitse aina ostaa ja saada, sitä on järkevämpääkin ehkä välillä opetella säästämään ja panostaa toisiin asioihin enemmän..Aina ei voi saada mitä haluaa ja ihmisellä toki pitää olla myös itsekuria. Itse olen nyt säästökuurilla, elokuussa suuntaan Luxembourgin suuntaan lomailemaan! 

Pahoittelen kirjoja koskevien blogimerkintyjen vähyyttä. Tämä neiti on pysynyt kovin kiireisenä koko alkukesän! Olen käynyt töissä, kirjoittanut graduani ja urheillut. Lisäksi viime viikon aikana aloitin taas kertaamaan tuota venäjää. Nopeasti se pujahtaa ulos mielestä! Mutta lukemistani kirjoista on myös merkintöjä tulossa, joten pysykää linjoilla! ;) Hyvää viikonloppua! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti