keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Little things I love

Mä rakastan kaikkia pieniä ihania asioita! Krääsää ei saa olla, mutta pienet kauniit asiat ovat ihania! Tässä muutamia lempiasioitani mitä löytyy kotoa! 


Sain tänään uuden Sininka -korun! Nää on kyllä ihania! Pidin tästä, koska tässä ihanan keväiset värit ja sopii vaikka töihin toimistoon rennosti paidan päälle. Koruja löytyy eri väreissä ja itselläni oli vaikeus valita minkä niistä halusin!Tätä vaalean pinkkiä Sininka -korua olen käyttänyt koko talven. Suurin syy on varmaan siksi, että tämä oikeasti sopii varmaan kaikkien mahdollisten asuyhdistelmien kanssa! 


Ja jos jatketaan korulinjalla vielä niin tätä hopeista rannerengasta rakastan yli kaiken! Olen saanut sen isoäidiltäni isoisäni hautajaisten jälkeen. Isoäitini oli saanut tämän isoisältäni 60- luvulla, ensimmäinen koru, jonka isoisä hänelle nuorena antoi. Koru oli aika iso ja käytin sen kultasepällä, jotta siitä saatiin pienempi eikä vaan pääse tipahtamaan ranteesta! Muutoinkin rakastan erityisesti sormuksia! Kaikkesta en jaksanut ottaa kuvaa, mutta olen saanut myös isoäidiltäni ja isoisäni äidiltä vanhat sormukset, jotka ovat myös aivan ihanat! 

Ja sitten laiskanlinnaan! Sain mieheltäni joululahjaksi siilitossut! Työ- ja opiskelupäivän jälkeen on mukava työntää pehmoiset siilit jalkaan (näistä ollaan saatu myös tosin väännettyä jos jonkinlaista väsynyttä vitsiä.. milloin siilit tunkevat nenäänsä pöydän alta ja milloin ne nuuskuttavat tuolin alla - ja kyllä - kuulumme puolisomme kanssa ihmisiin, joidenka mielestä pieni kevyt lapsellisuus ei ole aika ajoittain pahitteeksi..)Tunnetusti rakastan lukemista - ja mikä onkaan suloisempaa kuin käpertyä pehmeän viltin alle sohvan nurkkaan ja pistää tunnelmallinen lukulamppu päälle! (: 
Ja yksi tärkeimmistä - iPhone. Varmaan puolet elämästä on tuossa pienessä kapistuksessa. Sitä kautta pysyy yhteydessä ystäviin, pysyy kalenterissa ajan tasalla ja suuri osa blogin kuvistakin on otettu tuolla pienellä kapistuksella (: En luopuisi enää millään. 

Lisäksi tilasin jostakin halpisnettikaupasta mustat suojakuoret (paketin päällä taisi lukea että ne tulivat Singaporesta..?) Ohuet ja vähän tahmeat, oikeasti aika kätevät. 

Hieman visuaalisempaa postausta siis tällä kertaa. Mitkä ovat teidän ihanimmat pienet esineet, joita kotoa löytyy?

 Olen vähän laiska ottamaan kuvia, mutta ehkä tästä blogin myötä ryhdistäydyn. (: 

-J

2 kommenttia:

  1. Aika kivoja juttuja! Itelläkin iPhonesta on muodostunut asia, mitä ilman olis vaikee olla! Ja myös tietyt korut, niille on kertynyt tunnearvoa. Eli aika samoilla linjoilla mennään! Tosin omaan listaan tulis muutama pinnallisuus, kuten suoristusrauta yms... :D

    -E

    VastaaPoista
  2. ... ostin tänään myös tangle teezerin ja se vaikuttaa myös aika lupaavalta. Ehkä siitäkin muodostuu vielä asia, mitä ilman ei selviä - senpä näämme!

    VastaaPoista